Sommarjobb...

Japp nu har jag bara 2 veckor kvar på jobbet, skönt. Ska göra en massa skoj för pengarna, lr inte. Men måste erkänna lite skoj har vi det. Ni skulle bara veta att Hasse is the man. Men det ska bli skönt att slippa tidiga mornar, sen blir det vreta <3 ska bli nice. Ska göra nåt med håret snart = skönt.

Nu vet ni det

Hare skoj


Livet som liten....

 

Vad skönt det var när man va liten , då existerade inte skitsnack , kärlek var en puss på kinden , och pappa var den bästa killen på jorden , höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet , värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knät , största rädslan var för monstret under sängen .. nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat , man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare , ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden , höjden av smärta var när man inte fick sin vilja fram , och den värsta gråten är när ens vännerna plötsligt sviker en . den största rädslan är att förlora dom man älskar mest ..


image35
Glöm inte det :)


Ingång för utgång

Nu har jag börjat jobbat, det går bra. Tack vare bra arbets kompisar och inte så sträng arbetsledare. I helgen har jag vart i Västervik med Emmy och träffat lite nytt folk, men har även träffat lite vreta kändisar. Det var skoj att träffa dom igen... Nu saknar jag vreta mer än vad jag gjorde förut. Jag saknar allt folk och våran lägenhet. Men det var skoj att träffa folket neråt i landet dem var roliga :D
 
Nu ska jag äta kan vara bra med tanke på att det är arbete imorrn :(

Du sa att jag var din stjärna men stjärnor slocknar väll inte?


Lovet är dt slut?

Nu sitter jag med sprängande huvudvärk och vill bara gå och sova men orkar inte,senaste dagarna har jag varit hos emmy och vi har hälsat på hennes släktingar, Det har vart skoj. I över morrn börjar det hårda livet då börjar man jobba. Börjar vid 7 ska ta mig till jobbet, så det blir väll uppgång vid 5. Slutar vid fyra kommer väll hem vid halv 6. Det känns ganska jobbigt att mitt sommarlov typ är slut. Nästa helg kanske man ska åka till västervik på visfestival och träffa folk.

Om vi inte dör idag så kanske vi dör imorrn.
Komentar från när emmy och jag badade, skulle jag hoppa???

Lev livet som aldri förr...