FLUMMM

Emmy min kära pemmy du är som en gåva från himlen, lik en meteorit som har fallit till jorden kommer du och förstör. Tacka fan för det....

Min dikt till emmy :D Hahshshahhshsh


Allmänt konstigt....

Igår satt jag på tåg station och lyssnade på musik och kollade på hur olika människor är. Plötsligt kom en fluga flygande och jag tänker det där kanske är jag i nästa liv. Vad hemskt att bli den där irriterande grejen som bara flyger runt och blir jagad. Helt otrolig att man kan ens komma på tanken på en sånn sak.,* Psyket nästa *.

Vi satt inne i stan och helt plötsligt ser jag emmy flörta med en gubbe på handikaps moppe, hon todde han var handikappad och log lite extra. Helt plötsligt gasar han och kör framför oss. Han börjar snacka med oss och så säger han till mig,
- Du har vackra armar, vad tränar du, har du boyfriend?
Jag som inte tränar nåt förutom riding. Kände att jag nog inte skulle ha på mig den tröjan något mer. När han pratat klar med oss kör han iväg och skriker:
- Hej då vackra Emmy, Hej då vackra Julia.
Helt otroligt att folk är så rädda för varann, det är inte ofta det kommer fram folk och pratar med en på stan som man inte känner. 

På onsdag blir det förfest hos skatan, david och stefan. Sen är det huvudfesten som skolan står för :). Ska bli ganska skoj :D.

Fullt ös medvetslös.....
Hahah kan ju vara nån som dräglat.


Polisen eftersöker en man i din ålder!

<Jag har entligen fått vara hemma ett tag, så himla skönt att få vara själv. Alla festar och har skoj men jag har verkligen inte orkat, igår gick jag och la mig vid åtta. Jag har beslut ångest ,jag vet inte hur eller vad jag ska göra med den bästa av dom bästa. Jag behöver ju inte bestämma mig nu men det lär ju tänkas på. Ska snart ner till vreta igen. Känner mig så himla elak mot  sötnöten, om han skulle fatta skulle jag förklara för honom. Aja nu blir dt andra bullar, snart är det skördefesten :) skoj.
 
Dont Drink And Drive Take a Joint And Fly.....

image37

Hmmm...

Tur att emmy och jenny får stå ut och bo med mig, tur att jag tycker synd om mig själv, men jag säger bara TUR att jag har vännerna <3.

Japp så är det, det var ganska mycket folk vid båten idag det var skoj.
 Vad har hänt? Jo vi har vart på rix fm festivalen igen. Det var as kul, jag david, skatan och emmy stog och sjöng järnet.
 Vi har fixat hit min älskling <3,
Har vart hemma.
Vart kvar på vreta.
Ljungsbro marknad har vart.
Nollnigen i Linköpig

Ja så kommer jag inte på så mkt mer just nu.

Förlåt för att jag har gjort som jag gjort :(

Du ska veta att jag tänker på dig...